Noves versions dels formularis per presentar conciliacions laborals al Portal de Conciliacions del Departament de Treball. Actualitzats ahir, 13 de desembre de 2021

14/12/2021

Segons ens informa el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a partir d’ahir, 13 de desembre de 2021 a les 17 h, el Portal de Conciliacions del Departament de Treball de la Generalitat  incorpora noves versions de TOTS ELS FORMULARIS (versió 11.02 per a la papereta de sol·licitud de conciliació).

Us suggerim que baixeu els formularis CADA VEGADA, en el moment que hagueu de fer una conciliació perquè d’aquesta manera segur que esteu utilitzant els formularis vigents a cada moment.

Al mateix Portal de Conciliacions, dins l’apartat DOCUMENTS DE SUPORT podeu trobar informació de suport en l’àmbit de les conciliacions (normativa, jurisprudència, models d’acta de conciliació, convenis de col·laboració (administració i entitats), preguntes més freqüents, manuals del portal, requeriments tècnics per a l’ús del portal, etc…)