NOVA DATA per a les activitats esportives de #StRaimonICATER19 – 7 de juny al Club Egara, et va bé? Vine al pàdel, zumba i/o pilates!

24/05/2019

 

Avui divendres 24 de maig s’havien de celebrar les activitats esportives de #StRaimonICATER, però per previsió de pluja intensa es va decidir ajornar-les fins divendres dia 7 de  juny. Si t’hi vols inscriure, ara és el moment! Nova data, nova oportunitat!

 

Et recordem tot el que hem preparat, aquí tens els enllaços per inscriure’t! (si t’havies inscrit prèviament, envia’ns un mail contestant al que et vam enviar informant-te del canvi de data)

 

  • Torneig de Pàdel #StRaimonICATER19: 7 de juny al Club Egara. A partir de les 10 h (PER PARELLES, millor si la tens… si no, te’n busquem una, digue’ns-ho!)

APUNTEU-VOS AL TORNEIG DE PÀDEL – Formulari AQUÍ

 

 

  • Masterclass de Zumba: 7 de juny a les 12 h – Club Egara

APUNTA’T A CREMAR ENERGIA BALLANT ZUMBA – Formulari AQUÍ

 

 

  • Masterclass de Pilates: 7 de juny a les 13 h – Club Egara

ESTIRA I RELAXA’T AMB LA SESSIÓ DE PILATES – Formulari AQUÍ

 

 

Et vols quedar a dinar? Si voleu us reservem taula per a tots! (el menú costa 12,50€ que pagarà cada comensal allà mateix). La taula es reservarà per a les 14.15-14.30 h perquè tots els companys hagin acabat les activitats. Recorda que si et vols quedar a dinar ens has d’enviar un correu electrònic dient-nos-ho, a documentacio@icater.org ABANS DEL 5 DE JUNY.