Nova convocatòria d’ajuts extraordinaris per al manteniment de l’activitat econòmica de persones autònomes o que formin part d’una microempresa enfront la COVID-19 (febrer 2021). Presenteu sol·licituds des d’avui 19 i fins el 26 de febrer a les 15h

19/02/2021

 

Us informem que el Departament de Treball i Afers Socials de la Generalitat de Catalunya ha obert una nova convocatòria d’ajuts extraordinaris per al manteniment de l’activitat econòmica de persones autònomes o que formin part d’una microempresa enfront la COVID-19 (febrer 2021)

 

Des d’avui, 19 de febrer, s’ha obert un nou registre perquè persones treballadores autònomes s’inscriguin prèviament i puguin optar a una nova convocatòria d’ajuts.

 

Com en la darrera convocatòria les persones que s’inscriguin seran considerades sol·licitants de l’ajut sense que hagin de fer cap altre tipus d’actuació i podran resultar-ne beneficiàries si compleixen els requisits establerts a la corresponent convocatòria.

 

  • Presentació de sol·licituds: des de les 9 del matí del 19 de febrer fins al 26 de febrer a les 3 de la tarda.

 

  • Beneficiaris: Professionals autònoms que exerceixin una activitat econòmica com a persona física a títol individual, mutualistes, societaris, socis cooperativistes, tots fins a un màxim de 6 persones (titulars inclosos).

 

Podeu consultar a la web del Departament els requisits, les condicions i fer directament el tràmit, identificant-vos amb el certificat digital del vostre carnet ACA ICATER.

 

A la mateixa web trobareu una infografia que explica amb molta claredat com funciona el tràmit i la línia d’ajuts als autònoms per aquest 1r trimestre del 2021.

 

Nota: si quan empleneu el formulari us trobareu que en algun moment us demanen el codi que correspon als advocats al CCAE (Classificació Catalana d’Activitats Econòmiques- 2009) segons que ens ha informat l’IDESCAT, és el codi 6910. Ho podeu comprovar al Decret 137/2008 que aprova aquesta classificació