Nou suplement EXPANSIÓN JURÍDICO del Diario Expansión, t’hi vols subscriure? Ara pots fer-ho amb 30% de descompte i una tablet de 7”!

04/06/2019

 

Des del Consejo General de la Abogacía ens informen que des d’avui, 4 de juny, i amb periodicitat setmanal, el diari econòmic EXPANSIÓN publicarà el suplement EXPANSIÓN JURÍDICO. La intenció d’aquest mitjà de comunicació és tractar de ser una eina per als professionals del Dret en les seves diferents especialitats, com Mercantil, Financer i Tributari, Internacional, Penal i també per als especialistes en Dret Urbanístic-Immobiliari, Dret Esportiu, de la Propietat Intel·lectual…

 

Dins de la política del CGAE de col·laborar amb diversos mitjans de comunicació especialitzats, EXPANSIÓN ha adquirit el compromís que els Col·legis d’Advocats, i els bufets o advocats que vulguin subscriure’s a EXPANSIÓN comptaran amb un descompte exclusiu del 30% i rebran una tablet de 7” de regal per poder gaudir de tot el contingut jurídic en paper o bé en format digital, a la seva elecció.

 

El telèfon de subscripció és el 91 286 72 23. Si un suscriptor vol realitzar al mateix temps una subscripció col·lectiva  (diversos exemplars d’Expansión) indiqueu-ho quan truqueu perquè gaudireu de condicions encara més avantatjoses!

 

Si voleu més informació, CLIQUEU AQUÍ