Nou recurs a l’abast de tots i totes els ICATERs: Biblioteca Digital COLEX. Com accedir-hi?

24/01/2022

Us informem que, com a col·legiades i col·legiats de l’ICATER, teniu al vostre abast un nou recurs documental EN LÍNIA que us pot ser molt útil. S’ha signat acord comercial entre el CICAC i l’Editorial Colex per oferir la BIBLIOTECA DIGITAL COLEX a totes les persones col·legiades.

La base de dades BIBLIOTECA DIGITAL COLEX inclou:

1.- Accés a més de 800 obres.

2.- Webinars

3.- Podcast

4.- Revista Jurídica

L’accés és molt senzill i es fa a través de la Plataforma Formativa del Consell de l’Advocacia Catalana. Us ho expliquem a continuació:

  • Per a les persones col·legiades que JA estan donades d’alta a la plataforma FORMATIVA del CICAC: Simplement han d’entrar a la plataforma,  i introduir el nom d’usuari i contrasenya. Cliqueu AQUÍ.

  • Per aquelles persones col·legiades que NO están donades d’alta a la plataforma FORMATIVA del CICAC:
  • Un cop hagin accedit, han d’emplenar el formulari amb les seves dades (nom + cognom + e-mail + telèfon + núm. col·legiació).
  • Quan estiguin donades d’alta a la plataforma del CICAC, hauran d’entrar a l’enllaç de COLEX que es troba dins de la plataforma i seguir les indicacions.

Tota aquesta informació també la trobareu a la web del CICAC: https://www.cicac.cat/2021/10/el-cicac-i-colex-arriben-a-un-acord-per-facilitar-lacces-a-les-seves-persones-collegiades-a-el-fons-editorial-de-colex/

Com sempre, a la Biblioteca del Col·legi estem a la vostra disposició per qualsevol consulta.