Nou accés a E-Justícia.cat des d’avui, 1 de desembre

01/12/2016

 

A partir d’avui, 1 de desembre, l’entrada al portal E-Justícia.cat es farà a partir d’un enllaç més senzill: https://ejcat.justicia.gencat.cat/IAP/  . Suggerim que afegiu aquest enllaç al “favorits” del vostre navegador o bé que creeu  un accés directe a la pantalla del vostre ordinador.

 

A més, des del Departament de Justícia ens han informat també que estan duent a terme un seguit d’actuacions de caire tècnic que faran que del divendres 9 de desembre a les 15h fins al diumenge 11 de desembre el sistema NO ESTIGUI OPERATIU. Aquesta aturada és necessària per dur a terme l’actualització del programari del Gestor Documental, on resideixen tots els documents que conformen l’expedient electrònic dels procediments judicials.

 

L’Extranet des de la qual presenteu demandes i escrits de qualsevol modalitat tornarà a estar disponible a partir de dilluns dia 12 de desembre. 

 

Aprofitem per recordar-vos que des d’aquest passat dilluns dia 28 de novembre, al partit judicial de Terrassa ja és OBLIGATORI presentar telemàticament via E-Justícia.cat també totes les demandes i escrits que dirigiu a la jurisdicció civil, tal com ja veníeu fent amb la jurisdicció social.

 

Us recomanem que per comprovar si ja heu de presentar les demandes i escrits telemàticament en qualsevol jurisdicció i en qualsevol partit, consulteu periòdicament el Calendari d’Implementació d’E-Justícia que trobareu a la web del Departament de Justícia i també a la nostra web col·legial, apartat Serveis als Col·legiats/Justícia Zero Papers.