Notícies del JAAT, Joves Advocades i Advocats de Terrassa: presentada candidatura per a la seva Junta, voleu presentar candidatures alternatives? Fine 5 octubre

21/09/2022

Us comuniquem que s’ha presentat candidatura del JAAT (Joves Advocades i Advocats de Terrassa) i per això us informem que s’obre el termini de 15 dies naturals des de la present comunicació per poder presentar candidatures alternatives, mitjançant escrit que s’ha de comunicar al següent correu electrònic: vilaseca.susana@icater.org.

Què és i què fa el JAAT?

Si voleu formar part del Grup de Joves Advocades i Advocats de Terrassa (JAAT) sou col·legiats/des de l’ICATER, teniu menys de 40 anys i voleu contactar amb companyes i companys que molt probablement tindran inquietuds molt semblants a les vostres, uniu-vos al JAAT!

A través del Grup de Joves Advocades i Advocats del nostre Col·legi es fomenten i aprofundeixen les relacions, contactes i intercanvis amb d’altres advocats/des, així com amb d’altres agrupacions d’advocats/des joves i col·lectius relacionats. T’esperem!