Matrícula oberta als Cursos de Litigació de l’Escola de Pràctica Jurídica Anselm Ramoneda! – Sessió informativa, 7 de juliol 19h

29/06/2016

Ja és oberta la Matrícula als Cursos de Litigació 2016-17 de l’Escola de Pràctica Jurídica Anselm Ramoneda del nostre Col·legi.

Com potser sabeu, els cursos s’articulen per temàtiques que preparen per un àmbit específic de litigació (família, penal, civil, laboral…), a més del Mòdul general, que prepara per a l’accés al Torn d’Ofici (al qual s’accedeix un cop es compleixen tots els requisits vigents en cada moment per accedir-hi).

Us convidem a assistir a la sessió informativa sobre els Cursos de Litigació 2016-2017 que es celebrarà el proper dijous 7 de juliol a les 19h a la sala d’actes del Col·legi. Allà us explicarem amb més detall les característiques dels cursos i respondrem a totes les questions que vulgueu plantejar els assistents.

De moment, us oferim algunes dades sobre el desenvolupament dels Cursos:

  • METODOLOGIA:  El curs és eminentment pràctic, complementat amb visites i pràctiques a diferents òrgans de  l’Administració de Justícia, centres policials, centres penitenciaris, institut de medicina legal….

 

  • PROFESSORAT: Impartit per advocats en exercici, membres de la carrera Judicial i Fiscal, així com d’altres professionals del Dret.

 

  • DURADA:  D’octubre 2016 a setembre 2017, de dilluns a divendres de 19,30-21,30h.

 

  • MÒDULS: Litigació civil-Litigació penal-Litigació laboral-Litigació família- Mòdul general. Possibilitat d’inscriure’s a tots o per mòduls independents.

 

  • DIPLOMES:  Diploma acreditatiu i certificat d’assistència.Prova escrita i oral

  • MATRÍCULA: Secretaria del Col·legi d’Advocats de Terrassa. Tel. 937801366 Sra. Montserrat Rojas – email: escola@icater.org. Places Limitades