Lliurament dels VII PREMIS DDHH ICATER 2021 a Isabel Marquès i Oncolliga Terrassa, divendres 10 de desembre, Dia dels Drets Humans a les 18.30 h, canvis en el programa!  

01/12/2021

D’acord amb el què us vam comunicar fa uns dies per mitjà de la Comunicació ICATER núm. 55/2021, el proper 10 de desembre a partir de les 18.30 h es lliuraran a la Sala Crespi de Terrassa els VII PREMIS DRETS HUMANS ICATER 2021 per atorgar un reconeixement a persones o institucions compromeses amb el foment, divulgació i defensa dels drets continguts en la Declaració Universal dels Drets Humans, aprovada per l`ONU a l`any 1948.

Com recordareu, d’entre totes les candidatures presentades, s’ha acordat reconèixer la tasca en defensa dels Drets Humans dels següents guardonats:

Isabel Marquès i Amat, col·legiada ICATER núm. 750 i actual Síndica de Greuges de Terrassa.

Oncolliga Terrassa (Fundació Lliga catalana d’ajuda oncològica)

En el decurs de l’acte, també es farà entrega del Diploma de Justícia Gratuïta al company Antoni Ordoño Pino, com a reconeixement de la seva dedicació al Torn d’ofici.

Les actuacions musicals aniran a càrrec del grup DocRock.

Canvis en el programa de l’acte: per problemes d’agenda de la ponent, la xerrada que havia de fer la Sra. Czarina Musni, activista i advocada filipina assenyalada amb ‘etiqueta vermella’ pel règim del seu país, parlant de ‘La persecució dels advocats i advocades defensors dels Drets Humans a Filipineses trasllada a un APERITIU JURÍDIC  que es celebrarà el proper 17 de desembre a les 12.30 h a la Sala de l’EPJ ICATER.

Enhorabona als premiats, moltes gràcies per la vostra gran tasca.

Us esperem a tots i a totes a la Sala Crespi de Terrassa (Major de Sant Pere, 59) el proper divendres dia 10 de desembre a les 18.30 h!