LLiga de Pàdel ICATER 2020, ja t’hi pots inscriure! Som-hi col·legiades i col·legiats, teniu temps per apuntar-vos fins el 15 de gener!

18/12/2019

 

Lliga de pàdel ICATER, edició 2020, obrim inscripcions! (comencem al febrer). Fine inscripcions: 15 gener 2020

 

Des de la Comissió Lúdica ICATER, en col·laboració amb l’Atlètic Club de Terrassa, hem estat treballant per oferir-vos la 2a edició de la LLIGA DE PÀDEL ICATER que sigui divertida i social i alhora competitiva i amb horaris relativament flexibles per poder encabir tots i totes les col·legiades de l’ICATER que hi vulguin participar.

 

En aquest enllaç podràs veure i consultar el Reglament complet de la Lliga de Pàdel ICATER 2020 i pots comprovar-ne els detalls, però t’avancem que les qüestions principals són les següents:

 

  • Es juga per parelles. Tots dos membres de la parella han de ser necessàriament membres de l’ICATER (cal tenir present que el Col·legi subvenciona una part)

 

  • La Lliga es jugarà des del mes de febrer fins a mitjans de juny de 2020 a les pistes de pàdel de l’Atlètic Club de Terrassa (Can Salas). Cal transport particular. Horaris de 13 a 17 h.

 

  • El preu d’inscripció és de 7€ per persona/mes (copagament). Els pagaments es domiciliaran i us els passarà a cobrament DIRECTAMENT l’Atlètic, de manera que és important que tingueu present que les dades bancàries dels inscrits es faran arribar al Departament d’Administració de l’Atlètic amb aquesta finalitat.

 

INSCRIU-TE ARA A LA LLIGA DE PÀDEL ICATER 2020… CLICANT AQUÍ

 (Atenció! Data límit per inscripcions: 15 de gener 2020)