L’ICATER i Prou Barreres signaran un conveni de col·laboració per a la defensa de les persones amb discapacitat

16/01/2024

Aquest dijous 18 de gener de 2024 a les 17 hores a La Coral de Prodis (Carrer del Pantà, 57, de Terrassa) en un acte obert a tothom, el nostre Col·legi i l’associació Prou Barreres signaran un conveni de col·laboració per a la defensa de les persones amb discapacitat.

L’objecte del Conveni és l’establiment d’un marc de col·laboració i relacions entre la Comissió de Drets Humans de l’ICATER i l’associació Prou Barreres en favor dels drets de les persones amb discapacitat i/o diversitat funcional, a la ciutat de Terrassa. A més, des de la Comissió de DDHH de l’ICATER es mantindrà informada l’Associació quan es consideri que s’ha produït algun fet que pugui vulnerar normativa relacionada amb les qüestions que els són pròpies. 

Des de l’ICATER es treballarà per facilitar l’accés al Servei d’Orientació Jurídica (SOJ), al Servei d’Orientació en Mediació (SOM) o accés al Torn d’Ofici i Assistència als Detinguts (TOAD) a persones que no es puguin desplaçar presencialment als jutjats per fer ús d’aquests serveis, a través de mitjans com ara els telemàtics.