L’ICATER i el COVID-19: mesures excepcionals pel que fa a atenció als col·legiats/des i al públic, normes a seguir sobre guàrdies i assistències i activitats suspeses o ajornades.

16/03/2020

 

 

Davant la situació excepcional que estem vivint i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, la Junta de Govern de l’ICATER ha pres les següents decisions:

 

ATENCIÓ ALS COL·LEGIATS I COL·LEGIADES I AL PÚBLIC EN GENERAL: Els Serveis d’Orientació Jurídica de Terrassa i Rubí estaran TANCATS. Es trucarà a les persones amb cites ja agendades.

 

L’atenció a Secretaria i Biblioteca NOMÉS es farà telefònicament o per correu electrònic i en horari reduït, de 9 a 15 h.

 

ANUL·LACIÓ DE TOTA L’ACTIVITAT FORMATIVA, EPJ. REUNIONS DE COMISSIONS I AJORNAMENT DE L’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA QUE S’HAVIA DE CELEBRAR AQUEST DIVENDRES, 20 DE MARÇ.

 

MOLT IMPORTANT: LLETRATS I LLETRADES DE GUÀRDIA: NO PODEU RENUNCIAR A LES GUÀRDIES (recordeu que és un servei públic).

Si no les podeu fer per raons mèdiques acreditades, us demanem que contacteu amb algun/a company/a que us pugui substituir i ens ho comuniqueu per poder-ho dir a Mossos (contacteu-nos de 9 a 15 h).

 

Tingueu present també aquest ACORD DEL JUTJAT DEGÀ DE TERRASSA QUE ENS HAN FET ARRIBAR AVUI DILLUNS, 16 DE MARÇ

 

En aquests dies d’incerteses, també professionals, és important que recordeu tot el que estableix l’RD 463/2020 de 14 de març que decreta l’estat d’alarma sobre suspensió i interrupció de terminis processals i altres qüestions.

 

Des de l’ICATER seguirem informant de totes les mesures que incideixin en l’activitat professional. Us suggerim consultar la nostra web i seguir el Twitter @ICATERadvocats per estar puntualment informats/des.