L’ICATER crea la Comissió de Dret Mercantil – Col·legiada, col·legiat, vols formar-ne part?

18/03/2019

 

La Junta de Govern del Col·legi ha decidit crear una Comissió especialitzada en Dret Mercantil, que estarà presidida per la Diputada de Junta Mireia Labarías.

 

Aquesta Comissió, de caràcter no permanent, es crea amb l’objectiu inicial de constituir un grup específic de col·legiats interessats en el tema, que recolliran informació sobre qüestions i novetats relacionades amb el Dret Mercantil, societari, etc., i treballaran per disseminar aquesta informació i per ajudar als companys i companyes que assessoren els seus clients en relació amb temes mercantils, apart de contactar amb altres organitzacions i agents vinculats amb el Dret Mercantil.

 

Us animen a formar part de la Comissió de Dret Mercantil ICATER, enviant-nos emplenada aquesta sol·licitud per formar-ne part (recepció de sol·licituds fins el dia 31 de març) i a plantejar qualsevol suggeriment que tingueu per al seu millor funcionament.

 

Un cop estigui constituïda la nova Comissió, està previst que es celebri una reunió mensual. Tan bon punt es tanquin les inscripcions inicials, us convocarem a una primera reunió al Col·legi.