Las personas con discapacidad ante los procedimientos judiciales #AulaDDHH conjunta amb ICA Balears, ICA Sabadell i i ICA Tarragona. En línia, dijous 13 d’abril a les 16.30h. Inscripció gratuïta

29/03/2023

El proper dijous 13 d’abril a les 16.30 h tindrà lloc una conferència #AulaDDHH en línia, organitzada per la Comissió de Drets Humans ICATER conjuntament amb el Col·legi d’Advocats de les Illes Balears i els Col·legis de l’Advocacia de Sabadell i Tarragona, amb el suport de la Fundación Abogacía del CGAE.  

Hi participaran ponents experts que formen part d’institucions coneixedores de la matèria, la normativa aplicable i de les situacions en què es troben les persones amb discapacitat en el moment de rebre assistència jurídica i/o participar en els procediments judicials.

Així, comptarem amb participació de Plena Inclusión, CERMI, Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad.

El programa de la sessió, que podeu consultar des d’aquest enllaç, inclou la perspectiva legal, sociològica i pràctica dels Drets de les Persones amb discapacitat a ser assistides jurídicament amb total garantia.

La jornada es d’inscripció gratuïta, i podreu visualitzar-la en línia (us enviarem l’enllaç abans de la sessió a totes les persones inscrites).  

INSCRIVIU-VOS-HI ARA, ÉS GRATUÏT!