L’Advocacia analitzarà la reforma organitzativa de l’Administració de Justícia en una nova Jornada de Formació que podeu seguir en línia el proper dilluns 6 de maig

29/04/2024

El Consejo General de la Abogacía Española analitzarà la reforma organizativa de l’Administració de Justícia amb la creació dels Tribunals d’Instància i l’evolució dels Jutjats de Pau a Oficines de Justícia en els municipis en una jornada formativa que es celebrarà el proper dilluns 6 de maig.

L’objectiu és analitzar en profunditat el Proyecto de Ley Orgánica de medidas en materia de eficiencia del servicio público de justicia y de acciones colectivas para la protección y defensa de los derechos e intereses de los usuarios.

Durant la sessió, les diferents administracions amb competència en Justícia explicaran cóm enfronten la creació dels Tribunals d’Instància, amb el suport de les oficines judicials que es redefineixen i reestructuren en unitats processals de tramitació i serveis comuns.

La asistència a aquesta jornada és gratuïta i es podrà seguir tant de forma presencial a la seu del Consejo General de la Abogacía Española com en línia, prèvia inscripció.

INSCRIPCIONS

CONSULTA EL PROGRAMA