La Ley de Propiedad Horizontal y la incidencia del Covid-19. Conferencias de los Lunes en línia els propers 1 i 8 de febrer, amb destacats especialistes en immobiliari. Inscripció gratuïta per a lletrats/des.

27/01/2021

 

 

La Ley de Propiedad Horizontal, Ley 49/1960, serà la protagonista de las dues properes  “Conferencias de los lunes” que es celebraran en línia via TEAMS els dies 1 i 8 de febrer, es pararà especial atenció a la incidència de la pandèmia del Covid-19 en aquest àmbit.

 

Tot i que a Catalunya, dins el CCCat, hi ha una regulació específica per a la Propietat Horitzontal i conté algunes diferències respecte a la LPH estatal, creiem que igualment aquestes #ConferenciasDeLosLunes poden resultar-vos interessants.

 

El proper dilluns 1 de febrer la conferència es centrarà en dos aspectes molt importants en les comunitats de veïns. D’una banda, el director jurídic de l’editorial SEPIN, Alberto Torres López, parlarà sobre la reclamació de quotes de comunitat, amb especial referència a l’actual situació Covid-19. El degà del Col. Abogados de Cartagena, Antonio Navarro Selfa analitzarà les activitats molestes, insalubres o il·lícites en l’àmbit de la PH també en el marc Covid-19, amb especial referència a l’ocupació il·legal en les comunitats de propietaris.

 

Per continuar amb aquest cicle especial, dilluns 8 de febrer, l’advocat Alejandro Fuentes-Lojo Rius tractarà una altra problemàtica que està en el dia a dia de les comunitats de veïns: la impossibilidad de celebració de Juntes de Propietaris dins l’àmbit de COVID-19, i per tant, com es farà la presa de decisions, com funcionaran els òrgans i les responsabilitats de les comunitats.

 

Per tancar  la sessió, el magistrat del Tribunal Supremo Antonio Salas Carceller parlarà sobre el prontuari jurisprudencial del TS en matèria de propiedad horizontal.

 

INSCRIVIU-VOS-HI ARA, GRATUÏT PER A LLETRADES I LLETRATS