Kit digital: pla d’ajuts per subvencionar autònoms i pimes. Oberta la segona convocatòria

14/09/2022

Us informem que s’ha obert la segona convocatòria per sol·licitar els ajuts previstos al Kit digital per petites empreses (d’entre 3 i 10 empleats).  

Com recordareu, el Kit Digital és un pla d’ajuts impulsat pel Ministeri d’Assumpte Econòmics i Transició Digital que té com a objectiu subvencionar els autònoms i pimes a digitalitzar al màxim els seus negocis, poder contractar serveis que els permetin donar el salt online, millorar la seva productivitat, augmentar la seva competitivitat i explotar, en conseqüència, tot el seu potencial.

Les solucions digitals que proporciona el Kit Digital estan orientades a satisfer les necessitats de les petites empreses, microempreses i treballadors autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci. El Kit Digital permet contractar els serveis de presència a Internet que puguin beneficiar el negoci. 

La quantia de l’ajut és de 6.000€, i amb aquesta quantitat  es poden adquirir diverses solucions de digitalització: web i presència a internet, gestió de xarxes socials, comerç electrònic, gestió de clients, serveis i eines d’oficina virtual, intel·ligència artificial i analítica, gestió de processos, factura electrònica, comunicacions segures i ciberseguretat.

En aquesta convocatòria s’han incorporat dues categories noves: la presència avançada a Internet i el marketplace.

Si us interessa demanar l’ajut consulteu el portal de Red.es on trobareu tota la informació, inclosa la convocatòria, els formularis per fer el tràmit i les FAQs, que us poden resultar molt útils.

A continuació, per saber-ne més, us oferim dos documents informatius: 

Finalment, us oferim la possibilitat de visualitzar de forma gratuïta el Webinar que el CICAC va organitzar el passat mes de juliol per explicar el programa del KIT DIGITAL, impartit pel Director General de RED.ES, el Sr. Alberto Martínez.