Justificacions del TOAD pel mes d’ABRIL: excepcionalment les podeu portar fins el 23 d’abril, dia de Sant Jordi

02/04/2019

 

Us informen que excepcionalment per al mes d’abril  es podran presentar les justificacions del TOAD fins el dimarts 23 d’abril inclòs, ja que els dies 18 (Dijous Sant), 19 (Divendres Sant) i 22 d’abril (Dilluns de Pasqua) el Col·legi romandrà tancat per Setmana Santa.

 

A més, us recordem que cal que tingueu molt present el següent:

 

1)  Tramitació de les assistències: entraran en el còmput del mes en curs les assistències presentades pel Col·legi entre el primer i l’últim dia de cada mes, a excepció de les guàrdies realitzades el darrer dia del mes, que es podran presentar fins al dia 5 del mes següent.

 

2) Tramitació de justificacions/actuacions: habitualment, es tancarà el mes el dia 20, pel que es computaran les justificacions presentades entre el 20 del mes anterior i el dia 20 del mes en curs. . Es necessari complimentar la plantilla i aportar a la mateixa la justificació corresponent, i presentar-la a la Secretaria del col·legi o per correu electrònic a toad@icater.org o via fax al 93.733.06.67.

 

3) Segons la vigent normativa i  els seus criteris interpretatius : en relació a la presentació de les justificacions d’actuacions en designacions i assistències del torn d’ofici, assistència al detingut,  VIDO, menors i estrangeria, la Generalitat ens fa el recordatori per als lletrats i per a les lletrades,  que la presentació de les justificacions s’ha de fer dins el MES des de la data d’actuació o notificació de l’actuació realitzada, als efectes de poder procedir al seu pagament.