Jornada CEJFE en línia, 2 de març: Intervenció sobre els agressors de Violència de Gènere: tancats o en la comunitat? T’apuntes?

22/02/2022

El dimecres 2 de març a les 9.00 h, el CEJFE, en col·laboració amb l’Observatori Català de la Justícia en Violència Masclista, presenta la jornada Intervenció sobre els agressors de Violència de Gènere: tancats o en la comunitat? en línia.

Serà un espai de reflexió respecte a la intervenció actual que es duu a terme des del Departament de Justícia per millorar el treball i la intervenció amb les persones condemnades per delictes de violència masclista  des de tots els àmbits possibles que ens ofereix l’actual marc legislatiu: tant en mesures a la comunitat com en mesures privatives de llibertat. I dins d’aquestes, les que desenvolupen els programes d’intervenció en medi tancat i els que ho fan en medi obert i comunitari. Alhora, també es vol donar a conèixer i interpel·lar el treball que es fa amb les persones víctimes d’aquests delictes i les dificultats que implica combinar la protecció a la víctima amb la necessitat de reinserir socialment a l’agressor.

Aquí trobareu el programa de la sessió per si teniu interès en assistir-hi.

Podeu formalitzar la inscripció gratuïta fins el 28 de febrer. El dia abans de la sessió s’enviarà a les persones inscrites l’enllaç per accedir al Zoom.