Ja tens el teu Carnet ACA actualitzat? Demana hora per renovar-lo abans que passin més dies, el calendari previst per a la implementació de la Justícia Zero Papers avança inexorablement…

16/02/2016

Col·legiat, col·legiada! Encara no tens el teu Carnet ACA que et permetrà, entre d’altres utilitats, presentar les teves demandes i escrits (en procediments sense procurador) un cop que es posi en marxa la Justícia Zero Papersvegeu calendari previst per a la implementació aquí a Catalunya-?

 

Necessitaràs el carnet ACA ACTUALITZAT per identificar-te com a col·legiat de l’ICATER, i també et servirà per realitzar nombrosos tràmits electrònics amb l’Administració (presentació impostos, Seguretat Social, etc.). Pots consultar AQUÍ tot el que pots fer amb el teu carnet ACA.

 

Però per utilitzar-lo… ha d’estar actualitzat! Si no el tens al dia o no ho saps ni recordes quan te’l vas fer, inscriu-te ara mateix al formulari electrònic per sol·licitar hora per fer-te’l (i demana, si et cal, el lector de targetes associat).

 

Un cop rebem la teva sol·licitud via formulari electrònic, des de Secretaria ens posarem en contacte amb tu per indicar-te quin dia i hora et podem fer el carnet. En el moment de fer-lo t’explicarem una mica com funciona.