Ja tenim guanyadores dels Premis DDHH Icater 2015!

01/12/2015

Ja tenim guanyadores de la primera edició dels Premis DDHH ICATER!

 

 

Com recordareu i especificàvem a les Bases dels Premis hi havia dues categories, COL·LEGIAT o COL·LEGIADA i NO COL·LEGIATS (que podien ser institucions o persones físiques). Els guanyadors d’ambdues categories, que  s’han escollit d’entre les propostes que han fet els col·legiats, són els següents:

 

 

1) COL·LEGIADA PREMI DRETS HUMANS ICATER 2015: Sra. Araceli Ramírez

Per la seva dedicació i tasca realitzada al llarg de la seva carrera professional en la defensa de les dones i la seva igualtat davant els drets.

2) NO COL·LEGIADA PREMI DRETS HUMANS ICATER 2015: Sra. Carmen Aguilar

La Sra. Carmen és molt coneguda a Ca n’Anglada (i a tot Terrassa) pel seu compromís amb els membres de PRODIS i altres institucions, amb les quals col·labora activament malgrat tenir ja més de 80 anys. Visita hospitals, acompanya i cuida malalts que no tenen família, es mou per aconseguir subvencions i ajudes per a persones discapacitades que ho necessiten, i fins i tot els obre les portes de casa seva.

 

Felicitem les guanyadores i us recordem a tots que l’entrega de premis es farà el proper divendres dia 11 de desembre a les 19h, a la Masia Freixa de Terrassa.

 

Us esperem a tots, per fer d’aquest moment un gran reconeixement per a aquestes dues dones que es mereixen també el premi de rebre el caliu i l’afecte dels que les admirem per la seva tasca en defensa dels Drets Humans.