Ja tenim guanyadores dels VII PREMIS DDHH ICATER 2021: Isabel Marquès i Oncolliga Terrassa, acte de lliurament divendres 10 de desembre, Dia dels Drets Humans!

24/11/2021

La Junta de Govern va convocar el 7è PREMI DRETS HUMANS ICATER 2021 per atorgar un reconeixement a persones o institucions compromeses amb el foment, divulgació i defensa dels drets continguts en la Declaració Universal dels Drets Humans, aprovada per l`ONU a l`any 1948.

Un any més, agraïm la participació de tots i totes els/les col·legiats/des que ens heu presentat companys/es i institucions que fan una gran tasca i, sens dubte, se’l mereixen!

Finalment, d’entre totes les candidatures presentades, s’ha acordat reconèixer la tasca en defensa dels Drets Humans dels següents guardonats:

Premi DDHH ICATER 2021 a l’advocacia compromesa:

Isabel Marquès i Amat, col·legiada ICATER núm. 750 i actual Síndica de Greuges de Terrassa.

Premi DDHH ICATER 2021 a la Solidaritat:

Oncolliga Terrassa (Fundació Lliga catalana d’ajuda oncològica)

Els Premis DDHH ICATER 2021 s’entregaran divendres 10 de desembre  a partir de les 18.30 h, en l’acte que tindrà lloc a la Sala Crespi de Terrassa (C/Major de Sant Pere, 59). Assistència lliure i gratuïta.

L’acte inclourà una xerrada a càrrec de la Sra. Czarina Musni, activista i advocada filipina assenyalada amb ‘etiqueta vermella’ pel règim del seu país, que ens parlarà de ‘La persecució dels advocats i advocades defensors dels Drets Humans a Filipines.

També es farà entrega del Diploma de Justícia Gratuïta al company Antoni Ordoño Pino, com a reconeixement de la seva dedicació al Torn d’ofici.

Enhorabona als premiats, moltes gràcies per la vostra gran tasca.

Us esperem a tots i a totes a la Sala Crespi de Terrassa (Major de Sant Pere, 59) el proper divendres dia 10 de desembre!