Ja tenim guanyador de l’enquesta de la Biblioteca! El premi? 4 consultes gratuïtes al Servei de Documentació

15/01/2015

 

Com sabeu, entre els participants a l’enquesta de la Biblioteca – que us vàrem enviar al desembre, juntament amb l’enquesta general del Col·legi- sortejàvem un lot de quatre consultes al Servei de Documentació. Doncs bé, ahir, amb la col·laboració de la Bibliotecària-Comptadora, Elisabet Planas, es va realitzar el sorteig… i ja tenim guanyador… o guanyadora!!!!

 

Es tracta del/de la participant que va posar com a clau el núm. 1950. Si us plau, guanyador/a, posa’t en contacte amb la Biblioteca, digue’ns la teva segona clau i t’explicarem en què consisteix el teu premi!!!

 

Si voleu saber el què és el Servei de Documentació – un dels nostres “serveis estrella”!- us deixem aquí una petita explicació, i també ens podeu trucar a la Biblioteca, i us ho explicarem!

Servei de documentació…què és?

  • Tràmit: Esteu intentant resoldre un cas, no teniu temps per dedicar-vos a buscar documentació i voleu que us ajudem? Confieu en la vostra Biblioteca, som especialistes en buscar documentació jurídica. Expliqueu-nos el cas, per telèfon (937801377) o per correu electrònic (documentacio@icater.org, biblioteca@icater.org), i us enviarem el que necessiteu: jurisprudència, formularis, doctrina, legislació aplicable, etc. Formem equip per ajudar-vos a resoldre el cas… sempre que sigui possible!
  •  Tarifes: El preu de cada recerca vindrà determinat per dos variables: la complexitat de la recerca i la urgència amb la qual necessiteu tenir la informació.

Complexitat de la recerca (exemples):

  • Recerca puntual – “voldria un model de contracte de…” “necessito jurispr. de l’article…”
  • Recerca genèrica – “busqueu tot el que hagi sortit de…”
  • Recerca complexa – “sabeu si ha sortit alguna cosa sobre…” “no sé si existeix un recurs contra …. m’ho podeu mirar?”

Temps d’entrega de la documentació

  Servei normal Servei ràpid Servei urgent
Recerca puntual 1 euros 2 euros 3 euros
Recerca genèrica o bibliogràfica 1 euro 3 euros 5 euros
Recerca complexa 4 euro 6 euros 8 euros

 

 • Com podeu utilitzar aquest servei?  Podeu trucar-nos a la Biblioteca de dilluns a divendres, de 9 a 18h, (937801377) o enviar-nos la vostra petició de documentació per correu, a una de les adreces de la Biblioteca (documentacio@icater.orgbiblioteca@icater.org) especificant quina de les opcions trieu (servei urgent, serveI ràpid o servei normal). Us enviarem per correu electrònic, tan aviat com sigui possible -i sempre dins el termini especificat- el resultat de la recerca amb els documents que hagueu demanat. Les consultes que realitzeu a aquest servei es facturaran trimestralment al compte on tingueu domiciliada la quota col·legial.