Incidències que va patir E-Justícia ahir 8 d’octubre: ja teniu a l’Extranet del Professional el certificat corresponent

09/10/2018

 

Des del Departament de Justícia ens han fet arribar aquesta nota, en relació amb les incidències que va patir E-Justícia ahir dilluns 8 d’octubre i que potser us van donar problemes a l’hora d’intentar entrar demandes o escrits telemàtics.

Ja teniu disponible a la web de l’Extranet del Professional el certificat corresponent (que haureu d’adjuntar a la presentació si la incidència us ha fet entregar fora de termini):

 

Us informem que avui dia 8 d’octubre s’ha produït una incidència que ha impedit als professionals presentar demandes i escrits telemàtics durant una part del matí.

La incidència ha començat al voltant de les 13:00 (hora encara per confirmar) i sembla ser que s’ha resolt en aquests moments. La incidència, segons hem sabut, estava relacionada amb un problema en el proxy de sortida a internet dels CPDs, i era transversal a tota la Generalitat.

Com la franja horària afectada pot resultar crítica per la presentació de documentació a termini publicarem el certificat d’indisponibilitat corresponent al web de l’Administració de justícia, demà dimarts, un cop tinguem confirmació de l’interval d’afectació.