III Jornades sobre ADR a l’àmbit registral: Requisits de procedibilitat en el Projecte de llei orgànica de mesures en matèria d’eficiència del servei públic de justícia: 19 de juny, al CEJFE

03/06/2024

Us convidem a participar a les III jornades sobre ADR a l’àmbit registral: Requisits de procedibilitat en el Projecte de llei orgànica de mesures en matèria d’eficiència del servei públic de justícia, que tindrà lloc de manera presencial el dia 19 de juny de 10.00 a 13.30 h, al Saló d’actes del Deganat dels Registradors de Catalunya (Pg. de la Zona Franca, 109, planta baixa de Barcelona), organitzades conjuntament i en col·laboració amb l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya i el Deganat Autonòmic dels Registradors de Catalunya.

En aquesta jornada els experts convidats ens aportaran la seva visió de futur a la resolució dels conflictes civils i mercantils derivada de l’aplicació de les previsions contingudes al Projecte de llei orgànica de mesures en matèria d’eficiència del servei públic de justícia i d’accions col·lectives per a la protecció i defensa dels drets i interessos dels consumidors i usuaris.

Aquí teniu el programa de la jornada. Podeu trobar més informació a la web del CEJFE

Inscripció: (gratuïta) fins al dia 17 de juny a través de l’enllaç inscripcions CEJFE (codi: 7/11/2024), aforament limitat.

Si trobeu dificultats per fer la sol·licitud d’inscripció en línia, podeu contactar amb l’Àrea d’Estudis i Formació de l’Administració de Justícia a uiajcejfe.dj@gencat.cat indicant a l’assumpte del missatge el nom de l’activitat a la qual sol·liciteu la inscripció.