III Congrés de Dret i Animals del Vallès Occidental: el proper 12 de maig, al nostre Col·legi. Inscripcions obertes!

19/04/2023

Les Comissions de Dret Animal de l’ICATER i de l’ICA Sabadell, juntament amb INTERcids, operadores jurídicos por los animales organitzen el III CONGRÉS DE DRET I ANIMALS DEL VALLÈS OCCIDENTAL..

El Congrés es celebrarà presencialment a la sala d’actes del nostre Col·legi el proper 12 de maig de 2023, en horari de 9 a 19 h. El preu d’inscripció són 25€.

El programa, que inclou temes diversos i de màxima actualitat relacionats amb el Dret i els Animals, com ara el nou marc jurídic i eines processals després de les darreres reformes legislatives, les proves pericials en procediments relacionats amb animals, la fauna silvestre i les problemàtiques que afecten a les diferents espècies, els laboratoris d’experimentació i la participació d’animals en festes populars, es desenvoluparà segons l’horari que podeu consultar en aquest document on també veureu que comptem amb ponents d’excepció.

Us convidem a inscriure-us al Congrés clicant sobre l’enllaç que us posem a continuació: INSCRIU-TE ARA AL III CONGRÉS DRET I ANIMALS DEL VALLÈS OCCIDENTAL – 12 DE MAIG 2023   

  • cal que feu INGRÉS al compte del Col·legi: ES69-0081-0450-63-0001001802. si us plau, en fer el pagament, INDIQUEU EL CODI DEL CURS I EL VOSTRE NOM. Important: ENVIEU EL COMPROVANT DE PAGAMENT A L’ADREÇA dretanimal@icater.org.
  • El dinar NO està inclòs en el preu d’inscripció, en els propers dies us enviarem informació a les i els inscrits sobre el tema, per si hi esteu interessats/des.