Heu vist ja la nova cara de la web de l’ICATER? Si teniu problemes per carregar el webmail, entreu amb un altre navegador i refresqueu-la! O truqueu-nos i us ajudem!

03/09/2018

Benvinguts i benvingudes tots de nou a la feina!

 

Si us esteu posant en marxa i heu mirat d’accedir a la web del Col·legi, haureu vist que tenim nova imatge! Podria ser que per accedir al WEBMAIL des del botó que apareix a la part superior de la web us trobeu amb algun problema de càrrega. Això passa perquè teniu la web ‘antiga’ carregada en la caché… però es soluciona molt fàcilment!

Només cal que feu el següent:

 

  • O bé mireu d’entrar amb un altre navegador (Chrome, Internet Explorer, Mozilla…) i torneu a provar d’entrar al Webmail a través del botonet taronja.

 

  •  O bé, sense canviar de navegador, entreu a una secció qualsevol de la web (El Col·legi, Serveis als Col·legiats, Catàleg de Serveis… la que vulgueu) i UN COP HAGUEU OBERT LA SECCIÓ, torneu a clicar sobre el botonet taronja de WEBMAIL, que SEMPRE apareixerà a la part superior de la web, sigui quin sigui l’apartat de la web on hagueu entrat.

 

Tingueu present en tot moment que només hem canviat l’aspecte de la pàgina d’inici. No ha canviat res més: ni les contrasenyes de la part privada de la web ni, per suposat, les contrasenyes d’accés als correus particulars de cadascun de vosaltres, que naturalment només podeu canviar vosaltres!

 

Si teniu més dubtes, truqueu-nos, ja som a la vostra disposició en els horaris habituals d’atenció als col·legiats i al públic en general. Benvinguts!