Guanyadors dels concursos de Fotografia i Microrelats #StRaimonIcater2015

26/05/2015

 

En el decurs de l’acte al Teatre Principal, es van lliurar els premis del 4rt concurs de Fotografia i el 2n Concurs de Microrelats de l’ICATER, que van guanyar, respectivament, Ana M. Velasco i Mylène Marcet. Els premis es van atorgar en base a les votacions de tots els col·legiats que van veure l’exposició de fotos i microrelats i van venir a votar a la Secretaria del Col·legi.

 

  • El primer premi del 4rt Concurs de Fotografia va ser per l’Ana M. Velasco, i la seva fotografia La millor joguina, que va fer durant un viatge amb els seus fills per Tailàndia.
  • El segon premi va ser per a la fotografia Aigua, que va presentar el col·legiat Ramón Nieto Villalpando, que no va poder assistir a la cerimònia.
  • I el tercer premi, ex aequo, va ser per a les fotografies Com ombres (presentada per Eduard Garcia), Pintant de colors la ciutat (de Blas García Ortuño) i Cel rogent…! (de Maria Vidal).

 

Mylène Marcet, amb el microrelat que porta per títol L’herència, va ser la guanyadora del premi del 2n Concurs de Microrelats.