#FormacióICATER matinal, divendres 17 de gener, amb el magistrat José M. Fernández Seijo sobre resp. administradors ex art 367 LSC, vens?

13/01/2020

 

Responsabilitat dels administradors ex art. 367, amb el magistrat de l’AP Barcelona José M. Fernández Seijo (formació matí, 11.30 h)

 

La Comissió de Dret Mercantil ha organitzat pel proper divendres 17 de gener una sessió matinal de #FormacióICATER (que inicialment estava programada pel divendres 13 de desembre, però vam haver d’ajornar) amb el magistrat de la secció 15a de l’AP Barcelona José Mª Fernández Seijo, que va ser un dels primers jutges mercantils de l’estat i és un dels magistrats que millor coneixen la vessant econòmica del Dret.

 

Aquesta vegada, ens il·lustrarà sobre la responsabilitat dels administradors de societats establerta per l’article 367 LSC. Com sabeu, un dels principals riscos de l’òrgan d’administració d’una societat de capital, tant si és individual (administrador únic), compartit (administradors mancomunats o solidaris) o col·legiat (consell d’administració) és la potencial responsabilitat solidària per les obligacions socials nascudes quan es produeix la concurrència d’una causa legal -no estatutària- de dissolució social, imposada per aquest article 367 de la Ley de Sociedades de Capital (LSC) del qual tracta la sessió.

 

Lloc: Sala d’actes ICATER

Data i horari: Divendres 17/01/2020 d’11.30 a 13.30 h

Modalitat: Presencial

Preu inscripció:

10€ col·legiats/des ICATER i carnet AMIC ICATER,

30€ no col·legiats ICATER,  Gratis alumnes EPJ 18-19-20

 

INSCRIPCIONS AQUÍ