#FormacióEnMediació: Visitants VS residents: mesures a promoure per a la prevenció, gestió i resolució dels conflictes vinculats al consum d’oci i turisme. Amb Paloma Lavandeira. Dimarts, 4 d’octubre de 17 a 19 h. Presencial a l’ICATER. Inscriu-t’hi ara!

03/10/2022

La nit ha esdevingut per a les persones, i especialment per al jovent, un dels moment de la jornada per divertir-se en locals —bars, pub i discoteques—  que habitualment es troben en zones d’oci nocturn dels municipis.

Aquest oci nocturn es desenvolupa durant tots els mesos de l’any, sobretot els caps de setmana, i creix exponencialment a l’estiu, ja que coincideix amb el període de vacances. A més, cal sumar-hi l’oferta turística de molts municipis catalans que veuen com es multiplica la seva població els mesos d’estiu. És fàcil d’entendre que, si en condicions normals ja hi ha conflictes en aquests locals i carrers de les zones d’oci nocturn durant l’any, a l’estiu s’incrementin substancialment.

És en l’àmbit de la gestió dels conflictes que entenem que es pot treballar en Mediació per evitar l’escalada conflictual en aquestes zones d’oci nocturn, i prevenir capítols de violència innecessaris.

Tot això i més ho tractarem a la nova Formació sobre Mediació que farem dimarts 4 d’octubre a l’ICATER. La sessió anirà a càrrec de Paloma Lavandeira, advocada i experta mediadora i formadora.

Atenció mediadores i mediadors: l’assistència a aquesta formació comptarà com a 2h de formació en Mediació (homologades).

Lloc: Presencial a l’ICATER (Sala EPJ)

Data i horari: Dimarts 4 d’octubre de 2022 de 17 a 19 h

Preu inscripció: 10€ membres ICATER – 30€ altres – Gratuït  alumnes EPJ ICATER cursos 2021/2022 i 2022/2023

INSCRIU-TE ARA CLICANT AQUÍ