#FormacióEnMediació: Guiatge efectiu de reunions amb alta participació. Amb Eva Sala i Gòdia i Isabel Mesas Jiménez. Dimecres, 28 de setembre de 17 a 19 h. Presencial a l’ICATER. Inscriu-t’hi ara!

21/09/2022

De vegades ens trobem amb reunions en les quals hem de prendre decisions però el fet de que hi hagi molta gent entorpeix el diàleg i el procés: tothom vol dir-hi la seva, es fan grupets,  les persones intervinents no s’escolten entre elles, i no s’ acaben de posar d’ acord, i a més a més es fan interminables.

A traves d’aquest taller es donaran eines per a la gestió positiva d’ aquest tipus de reunions (com poden ser juntes de veïns, juntes de compensació, juntes de socis, etc.) per gestionar el temps, i la reunió d’ una forma efectiva, en un espai de treball confidencial, distès i amable.

El taller tindrà una durada d’unes dues hores i serà principalment dinàmic i pràctic, on es viurà de primera mà com es poden generar espais de diàleg diferents als que estem habituats prenen acords d’ una forma ordenada i eficient, generant espais de comunitat on tothom, que té coses a dir, és escoltat . 

Aquesta nova Formació en Mediació que farem el proper dimecres 28 de setembre a l’ICATER anirà a càrrec d’Eva Sala i Gòdia, Advocada i mediadora i Isabel Mesas Jiménez, antropòloga social i també mediadora.

Atenció mediadores i mediadors: l’assistència a aquesta formació comptarà com a 2h de formació en Mediació (homologades).

Lloc: Presencial a l’ICATER (Sala EPJ)

Data i horari: Dimecres 28 de setembre de 2022 de 17 a 19 h

Preu inscripció: 10€ membres ICATER – 30€ altres – Gratuït  alumnes EPJ ICATER cursos 2021/2022 i 2022/2023

INSCRIU-TE ARA CLICANT AQUÍ