Formació #EnLínia sobre Segona Oportunitat: desenvolupament d’un cas pràctic i anàlisi teòrica, amb Borja Pardo i Ruben Torrico. Via TEAMS, dijous 28 d’abril de 16 a 18 h. Inscriu-t’hi ara!

20/04/2022

Encara que ja fa temps que està implementat i en ple funcionament el mecanisme de la Segona Oportunitat, en el moment de la seva aplicació pràctica presenta algunes complexitats, sobretot per als advocats/des no especialistes.

És per això que des de #FormacióICATER, amb la col·laboració de la Comissió de Dret Mercantil del Col·legi hem pensat a organitzar aquesta sessió EN LÍNIA amb els experts concursalistes Borja Pardo i Rubén Torrico.

La sessió virtual durarà dues hores. Durant la primera hora s’abordarà el mecanisme de la Segona Oportunitat fent-ne un repàs teòric general de la institució.

La segona hora es dedicarà a reforçar el contingut anterior amb l’anàlisi i desenvolupament d’un cas pràctic. Totes les persones inscrites rebran prèviament a la sessió la documentació relacionada amb el cas pràctic per ajudar a què la sessió sigui el més fluïda i útil possible.

Atenció: Aquesta formació és NECESSÀRIA PER ACCEDIR AL TORN D’OFICI DE SEGONA OPORTUNITAT DE L’ICATER.

Lloc: En línia, Via TEAMS. Us enviarem l’enllaç per accedir-hi abans de la sessió.

Data i horari: Dijous 28 d’abril de 2022 de 16 a 18 h

Preu inscripció:  Gratuït membres ICATER i alumnes EPJ ICATER 20/21-21/22  30€ altres

INSCRIU-TE ARA CLICANT AQUÍ