Formació #EnLínia del CEJFE per a professionals de l’Advocacia ‘Consolidació de coneixements sobre l’Extranet del Professional’[IAP/E-Justícia]. Dimecres 8 de maig, 16 h. Inscripció gratuïta per a lletrats/des.

24/04/2024

El CEJFE (Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada) organitza una sessió formativa que porta per títol: ‘EXTRANET PROFESSIONALS (IAP/E-Justícia) – CONSOLIDACIÓ DE CONEIXEMENTS’, la qual es durà a terme el dia 8 de maig de 2024 de les 16 a les 18.30h a través de l’Aula Virtual Zoom.

Aquesta formació està adreçada a advocats i advocades que estan col·legiats a Catalunya, i facin servir l’extranet professional (IAP-E-Justícia). Podeu consultar el PROGRAMA en aquest enllaç.

En relació a les inscripcions, el termini s’inicia avui 24 d’abril, i finalitzarà el 6 de maig de 2024. Les persones interessades en el curs hauran d’accedir al portal d’inscripcions del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) des d’aquest enllaç i introduir les seves dades.

Per si us cal per fer la inscripció, us adjuntem la Guia per inscriure’s a les activitats o anular una inscripció i les Instruccions per accedir al web d’inscripcions del CEJFE.

Un cop tramitada la inscripció, es rebrà un correu electrònic amb la confirmació de la petició dels cursos seleccionats.

Per qualsevol dubte o consulta us podeu dirigir al CEJFE a través del correu electrònic ufaj@gencat.cat