Formació en Mediació: Les MASC com a font de negoci (I). Amb Juan Francisco López i Paqui Soriano. Presencial al Col·legi, dimecres 30 de març de 17 a 19 h. Inscriu-t’hi ara!

25/03/2022

El passat 15 de desembre, el Consejo de Ministros va aprovar l’ Anteproyecto de Ley de Medidas de Eficiencia Procesal del Servicio Público de Justicia, que introdueix, en el seu Títol I, l’ús obligatori i previ a la via judicial dels anomenats  ‘Mitjans Adeqüats de Solució de Controvèrsies’(MASC), como a mesura estrella per reduir el nombre d’assumptes que arriben als tribunals.

Esperant a l’aprovació definitiva d’aquesta nova normativa relacionada amb l’eficiència processal que permetrà, a més, que les MASC siguin eines realment utilitzades per les parts processals, ens plantejarem en aquesta sessió formativa COM aprofitar les eines i instruments de Mediació com a font de negoci per als i per a les professionals de la Mediació.  

La sessió anirà a càrrec de Juan Francisco López, Advocat i mediador. Soci fundador de MEDIALIS. Autor dels llibres ‘EL ABOGADO EN LA MEDIACIÓN’ i ‘MEJOR MAÑANA (O NO)’ i  Paqui Soriano. Advocada i mediadora. Membre del SOM del Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sant Feliu de Llobregat i coautora del llibre ‘EL ABOGADO EN LA MEDIACIÓN’.

Atenció mediadores i mediadors: l’assistència a aquesta formació comptarà com a 2 h de formació en Mediació (homologades).

Lloc: Presencial si tenim prou inscrits/es. Si no, ho farem via TEAMs (avisarem)

Data i horari: Dimecres  30 de març de 2022de 17 a 19 h.  

Preu inscripció: 10€ membres ICATER – 30€ altres – Gratuït  alumnes EPJ ICATER cursos 2020/2021 i 2021/2022

INSCRIU-TE ARA CLICANT AQUÍ