FAQs: preguntes freqüents en Deontologia. Nou webinar CICAC. En línia, dimecres 7 d’abril a partir de les 17 h. Inscripció gratuïta.

29/03/2021

 

La  Comissió de Deontologia del Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat, a proposta de Joves Advocats de Catalunya un wbinCICAC amb el títol de ‘FAQS: PREGUNTES FREQÜENTS EN DEONTOLOGIA’ que es celebrarà dimecres, 7 d’abril de 2021, a partir de les 17 h mitjançant la plataforma ZOOM.

 

La presentació del webinar anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Maria Pastor Santana, Presidenta de la Comissió de DEONTOLOGIA del Consell de l’Advocacia Catalana i Degana del Col·legi de l’Advocacia de Mataró. La moderació anirà a càrrec de la Sra. Mireia Sánchez Sugrañes, membre del Grup d’Advocats Joves del Col·legi de l’Advocacia de Mataró i que actuarà en representació de la Jove Advocacia Catalana.

 

Comptarem amb les següents persones conferenciants:

 

  • Jaume Pich, Diputat de Junta de l’ICA Manresa, i membre de la Comissió de Deontologia del Consell de l’Advocacia Catalana.
  • Jaume Rovira, Diputat de Junta de l’ICA Mataró, i membre de la Comissió de Deontologia del Consell de l’Advocacia Catalana.
  • Jaume Sales, Diputat de Junta de l’ICA Terrassa, i membre de la Comissió de Deontologia del Consell de l’Advocacia Catalana.

 

Abans de la celebració del Webinar les persones col·legiades podran fer arribar les seves consultes i/o comentaris a: formacio@cicac.cat. En directe, durant el transcurs del webinar, es pondran plantejar més preguntes via xat (per escrit).

 

INSCRIU-TE ARA CLICANT AQUÍ