Ets tu? Ja tenim guanyador/a de les 4 consultes gratis al Servei de Documentació! El sorteig es va fer ahir entre els/les qui van contestar l’enquesta de la Biblioteca!

28/01/2022

Com recordareu, fa  uns dies us vam passar per mail dues enquestes. Una de satisfacció general sobre el Col·legi i l’altra sobre la Biblioteca ICATER i els seus serveis. Entre tots els anònims participants en aquesta darrera enquesta sortejàvem 4 Serveis de Documentació gratuïts!  (si no sabeu què és el Servei de Documentació -#OMG!- descobriu-lo ara… i utilitzeu-lo, som aquí per ajudar-vos!)

Cada participant el en sorteig de l’enquesta sobre la #BiblioICATER va triar una primera clau i una segona clau… que ens haurà de dir si vol que el/la reconeguem com a guanyador/a! 🙂

I ja tenim guanyador/guanyadora! Si ets el o la participant de l’enquesta que va posar  com a segona clau  EL NÚMERO 37, posa’t en contacte ràpidament amb la Biblioteca i digue’ns la primera clau i demana’ns el teu premi! 🙂

Moltes gràcies a tots per participar en l’enquesta, ens agrada saber què penseu, què voleu i en què hem de millorar! Treballem per a vosaltres, perquè tingueu un servei eficient i de qualitat.