Especial Ley de Propiedad Horizontal: 3 sessions. En línia, els dimarts 8 de febrer (avui) i els dies 15 i 22 de febrer. Inscripció gratuïta per a lletrats/des.

08/02/2022

Avui dimarts, 8 de febrer, 16.30 a 18 h

  • És possible la prohibició d’ús dels elements comuns als propietaris morosos? Antecedents jurisprudencials i doctrina de la Direcció General dels Registres i del Notariat. Ponent: Antonio Navarro Selfa. Advocat. Degà del Col·legi d’Advocats de Cartagena.
  • Principals sentències del Tribunal Suprem en matèria de propietat horitzontal de l’any 2021. Ponent: Antonio Salas Carceller. Exmagistrat del Tribunal Suprem.

Dimarts, 15 de febrer

  • Novetats legals sobre obres per a la millora de l’eficiència energètica en les comunitats de propietaris. Problemàtica relativa a l’accessibilitat del finançament bancari. Ponent:  Alejandro Fuentes-Lojo Rius. Advocat.
  • Accions davant del soroll i la contaminació acústica en les comunitats de propietaris. Una visió pràctica en l’àmbit penal i administratiu. Ponent: Antonio García García. Advocat.

Dimarts, 22 de febrer

  • Comunitats de propietaris en matèria de consum. Ponent: Eugenio Ribón Seisdedos. Advocat.
  • Reclamació de quotes de comunitat de propietaris. Aspectes pràctics. + Anàlisi de la jurisprudència relativa a la legitimació de la comunitat de propietaris en vicis de construcció. Ponent: Cristina Vallejo Ros. Advocada.

INSCRIVIU-VOS-HI ARA clicant AQUÍ, GRATUÏT PER A LLETRADES I LLETRATS (recordeu que, un cop inscrits/es, passats uns dies, podreu veureu les sessions també en diferit. Atenció: només tindreu accés si us hi inscriviu!)