ESPAI COMISSIONS ICATER: l’inaugurem amb el comunicat de la Comissió de Dret de l’Habitatge i Execucions Hipotecàries sobre suspensions d’execucions en cas d’IRPH + Guia d’orientació legal per a problemes d’habitatge.

02/11/2021

Com sabeu, les diverses Comissions de l’ICATER treballen i debaten els temes que els són propis i sovint generen un corpus informatiu/orientatiu que creiem que pot contribuir a ajudar els i les companyes en els diversos assumptes amb què ens trobem en el dia a dia de la professió.

Per tal que els companys i companyes tingueu a mà i al vostre abast tota la documentació que vagi generant cada Comissió, hem creat recentment l’ESPAI COMISSIONS a la part privada de la web, amb l’objectiu que funcioni com a repositori documental al qual pugueu recórrer en cas de dubte en cadascuna de les matèries.

A l’ESPAI COMISSIONS hi podeu accedir des de la web —secció El Col·legi/Espai Comissions— amb el login i password habitual que utilitzeu per anar a la part privada (recordeu que NO és el del correu electrònic, si us cal, truqueu-nos i us donarem les claus).

Inaugurem l’ESPAI COMISSIONS amb el Comunicat de la Comissió d’Habitatge i Execucions hipotecàries respecte a la possibilitat de suspendre execucions hipotecàries en cas d’índex IRPH.

També hi trobareu publicat, a l’ESPAI de la mateixa Comissió, la Guia d’orientació legal bàsica per a problemes d’habitatge. Realitzada l’abril del 2021 per l’Observatori DESC i l’Ajuntament de Barcelona.

Esperem que aquesta documentació i tot el que anirem publicant i compartint a partir d’ara dins l’ESPAI COMISSIONS resulti útil per a totes les col·legiades i tots els col·legiats de l’ICATER.