Els mòduls del TOAD s’apugen un 2% per a les actuacions de l’any 2022

18/02/2022

Us informem que els mòduls del Torn d’Ofici i Assistència al Detingut s’han apujat un 2 % per a les actuacions realitzades a partir de l’1 de gener de 2022.

A la secció de la web Torn d’Ofici/Documentació TOAD/Mòduls TOAD vigents trobareu el document que detalla el que meritaran les actuacions del TOAD d’aquest any 2022.

També al mateix apartat de la web del Col·legi, si voleu més informació o detall sobre els criteris interpretatius de cada mòdul, podeu consultar el document complet del Conveni signat amb el Departament de Justícia (les taules sobre quantitats les trobareu a partir de la pàgina 15 del document).

Tingueu present que les actuacions realitzades durant l’any 2021 es pagaran amb els mòduls aprovats per al 2021 (també els trobareu a la mateixa secció de la web icater.org)

Recordeu :

· Tramitació de les assistències : entraran en el còmput del mes en curs les assistències presentades pel Col·legi entre el primer i l’últim dia de cada mes.

· Tramitació de justificacions/actuacions: es tancarà el mes el dia 20, pel que es computaran les justificacions presentades entre el 20 del mes anterior i el dia 20 del mes en curs. És necessari complimentar la plantilla i aportar a la mateixa la justificació corresponent, i presentar-la a la Secretaria del Col·legi o per correu electrònic a toad@icater.org o per fax al 93 733 06 67.