Els crèdits revòlving i el control de transparència. Amb Jesús Sánchez, i Cristina Vallejo. Sessió formativa PRESENCIAL a la sala d’actes de l’ICATER, dilluns vinent, 21 de febrer, 16 h. Inscriu-t’hi ara! Gratuït per a membres de l’ICATER i EPJ Icater.

15/02/2022

El proper dilluns 21 de febrer a partir de les 16 h hem organitzat una sessió formativa que tindrà lloc PRESENCIALMENT a la sala d’actes del nostre Col·legi, sobre Els crèdits revòlving i el control de transparència.

Comptarem amb ponents d’excepció, experts en la matèria: Jesús Sánchez, degà de l’ICA Barcelona i soci del Despatx Zahonero & Sanchez Abogados Asociados; i Cristina Vallejo Ros, diputada de Junta de l’ICAB i sòcia del despatx VPG Abogados.

Debatrem sobre la correcta aplicació de la Llei d’Usura de 1908 en el tema de les anomenades targetes revolving, amb l’anàlisis de la Sentencia del TS de 4 de març de 2020 i comentant la interlocutòria del  TJUE de 25 de marzo de 2021, entre d’altres.

Et convidem a participar en aquesta sessió gratuïta per als  i per a les integrants de l’ICATER, pensada per apropar-nos a un tema que està generant molta controvèrsia judicial i doctrinal.

La sessió es durà a terme presencialment a la sala d’actes del Col·legi, respectant totes les mesures i protocols Covid-19 vigents el dia de la sessió.

Lloc: Sala d’actes del Col·legi.

Data i horari: Dilluns 21 febrer 2022, a partir de les 16 h

Preu inscripció: GRATUÏT ICATERs i alumnes EPJ ICATER. Altres: 30€

INSCRIU-T’HI ARA DES D’AQUEST ENLLAÇ