El dret col·laboratiu: un nou ADR útil per a l’Advocacia. Webinar el proper 12 de desembre de 16 a 18.30 h. Apunta’t ara, gratuït!

24/11/2023

El dia 12 de desembre de 2023 en horari de 16 a 18.30 hores tindrà lloc el Webinar de clausura del Programa In-Mediació 2023 sota el títol: El dret col·laboratiu: Un nou ADR útil per a l’advocacia, organitzat pel Consell de l’Advocacia Catalana, amb el suport del Departament de Justícia, Drets i Memòria, de la Generalitat.

Data: 12 de desembre de 2023

Hora: 16 hores

Format: Línia

Preu: Gratuït

Homologació: Aquesta formació està homologada amb dues hores i mitja de formació continuada en Mediació pel Centre de Mediació de Catalunya.

Nota informativa:

  • Visualització en directe: Per poder sol·licitar el certificat de dues hores i mitja de formació en Mediació s’ha d’enviar un correu amb el vostre nom i cognoms a comunicacions@cicac.cat i comprovarem la vostra assistència en directe
      • Visualització en diferit: Per poder sol·licitar el certificat de dues hores i mitja de formació en Mediació és obligatori la seva visualització mitjançant la nostra Plataforma Formativa, clicant aquí.

      Inscripcions gratuïtes: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN__wzvd4e1TD-RX8VY1E2USw#/registration