El Col·legi d’Advocats de Terrassa signa un conveni de col·laboració amb PIMEC per promoure la formació continuada

28/02/2023

L’acord també contempla que l’ICATER oferirà als socis de la patronal els seus serveis de mediació per tal de resoldre conflictes

El nostre Col·legi ha signat un conveni de col·laboració amb PIMEC Vallès Occidental per tal d’oferir als col·legiats i als socis de la patronal eines i serveis en matèria de formació continuada i resolució alternativa de conflictes. El conveni ha estat signat per Carmen Oriol, degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa, i Xavier Pujol, president de PIMEC Vallès Occidental.

Pel que fa a la formació, com a resultat de la signatura d’aquest acord s’oferiran a socis i col·legiats conferències i jornades que permetin als assistents aprofundir en el coneixement tècnic i jurídic sobre matèries d’interès comú. D’altra banda, es posaran a disposició dels socis de PIMEC els mitjans per a la solució de conflictes que l’ICATER té desenvolupats per tal de resoldre determinats conflictes o problemes que es puguin suscitar entre empresaris, derivats del desenvolupament de l’activitat pròpia o de les relacions empresarials o comercials.

En el marc de l’acte de signatura, Oriol s’ha referit a la necessitat de ser capaços de derivar diferències cap a mitjans alternatius de resolució de conflictes, per evitar que aquests s’encallin. També ha assenyalat que “és molt positiu poder aprofitar les nostres estructures respectives per donar millor servei”, i ha destacat que “les sinèrgies entre totes dues institucions ens permeten créixer recolzant-nos mútuament”. 

I, per la seva part, Pujol ha destacat la importància d’avançar en la divulgació de contingut d’interès i facilitar l’organització de jornades que abordin qüestions tan importants per als empresaris i empresàries com la reforma del RETA, els canvis en matèria de fiscalitat, la reforma laboral, entre altres. A més, ha explicat que el conveni permetrà “donar a conèixer i facilitar als socis i sòcies de PIMEC el servei de mediació que ofereix el Col·legi d’Advocats de Terrassa, una eina ràpida, poc costosa econòmicament i amb bons resultats que permet afavorir la resolució de problemàtiques”.