E-Justícia.cat: ja podeu utilitzar el sistema telemàtic de presentació de demandes a la Jurisdicció Social, som-hi!

12/07/2016

Segons les informacions que ens ha fet arribar el Departament de Justícia, si heu de presentar demandes a la jurisdicció social, i aneu sense procurador, ja podeu presentar-les a través del sistema E-Justícia.cat als partits judicials de Terrassa, Sabadell, Granollers i Mataró (la resta de partits judicials, de moment NO, ens aniran informant des del Departament de Justícia).

 

A casa nostra, doncs, ja podeu començar a provar el nou sistema. De moment, els mesos de juliol, agost i setembre, podeu utilitzar la presentació telemàtica a la jurisdicció social DE FORMA VOLUNTÀRIA, i us recomanem que ho feu i aneu agafant pràctica, atès que a partir del primer d’octubre, la presentació telemàtica SERÀ OBLIGATÒRIA en aquesta jurisdicció i en els partits indicats.

 

Pel que fa a la jurisdicció civil, i també als partits de Terrassa, Sabadell, Granollers i Mataró, el període voluntari de presentació de les demandes per via telemàtica a través de E-Justícia.cat s’obrirà al setembre i s’allargarà fins a finals d’octubre. A partir del 2 de novembre, les demandes civils que presenteu sense procurador les haureu d’entrar OBLIGATÒRIAMENT per via telemàtica.

 

Voleu més informació? Consulteu la Circular 38/2016 d’avui, 12 de juliol