E-Justícia.cat: el calendari de desplegament avança i ja arriba als nostres partits judicials la presentació OBLIGATÒRIA als Jutjats Socials (a Terrassa, a partir del 2 d’octubre) i Civils (a Terrassa i a Rubí, a partir del 7 de novembre)

27/09/2016

 

El Departament de Justícia de la Generalitat ens ha fet arribar el calendari de desplegament del sistema E-Justícia.cat, que podeu consultar a la web del Departament confirmant les dates de les quals ja us vàrem informar durant el mes de juliol.

 

Segons aquest calendari de desplegament del sistema de Justícia Paper Zero, a partir de la 1a setmana d’octubre (la setmana vinent) als Jutjats Socials de Terrassa ja haureu de presentar OBLIGATÒRIAMENT les demandes a través del sistema E-Justícia.cat.

 

Pel que fa a la jurisdicció civil, i també als partits de Terrassa i Rubí, ja és obert des del passat 12 de setembre el període voluntari de presentació de les demandes per via telemàtica a través de E-Justícia.cat (TTA= Tramitació Telemàtica d’Assumptes).

A partir del 7 de novembre, les demandes civils que presenteu sense procurador a Terrassa i a Rubí les haureu d’entrar OBLIGATÒRIAMENT per via telemàtica.

 

És important que ecordeu que per utilitzar Ejustícia.cat heu de tenir instal·lat, actualitzat i funcionant el carnet col·legial i el lector de targetes. Si no el teniu al dia no podreu utilitzar aquest sistema, que dins de ben poc, com veieu, serà obligatori. Si no ho heu fet encara, poseu el vostre carnet al dia contactant amb la Secretaria gestio@icater.org.

 

I si teniu cap problema, podeu consultar, com sabeu, el Punt d’Atenció al Col·legiat ICATER sobre Lexnet i EJustícia.cat, a la Biblioteca del Col·legi, tel. 937801377, biblioteca@icater.org o documentacio@icater.org, de 9-18h de dilluns a dijous, i de 9-15h els divendres. Som aquí per ajudar-vos!