E-Justícia arriba als Jutjats civils de Rubí (de moment només escrits RED, no presentació de demandes TTA) – a partir del 26 de març, període voluntari

11/03/2019

 

En el marc del compliment de la Llei 42/2015, que estableix l’obligatorietat de les comunicacions telemàtiques entre els col·lectius professionals i els òrgans de l’Administració de justícia, ens plau comunicar-vos que el proper 26 de març de 2019 ha estat programat l’inici del desplegament de la presentació d’escrits totalment telemàtics, mòdul de registre d’escrits (RED) d’e-justícia.cat per als col·lectius de procuradors i advocats i tècnics de l’Equip d’Assessorament Tècnic de l’Àmbit de Família (EATAF) en el partit judicial de Rubí, i per l’àmbit civil.

 

Aquesta actuació està coordinada amb la finalització de la implantació del mòdul de Tramitació Civil del sistema d’informació e-justícia.cat (i que substituirà l’actual Temis2 per l’àmbit civil), prevista pel dia 3 de desembre.

 

El desplegament es realitzarà en dues fases diferenciades: una primera de període voluntari i una segona de període obligatori. El període voluntari s’iniciarà el 26 de març. L’inici del període obligatori se us comunicarà posteriorment.

 

L’ús dels mòdul RED és molt senzill. Disposeu de la següent informació al web de l’Administració de justícia:

Manuals, explicatius i requeriments sobre l’ús de l’eina:

https://seujudicial.gencat.cat/ca/que_cal_fer/Soc-un-professional-del-dret/ejusticia/

Preguntes Més Freqüents (FAQs) sobre l’ús de l’eina, que donen resposta als principals dubtes que es poden suscitar en la presentació d’una demanda o escrit telemàtic:

https://seujudicial.gencat.cat/ca/que_cal_fer/Soc-un-professional-del-dret/ejusticia/videos-guies-i-manuals/

 

I per qualsevol altre qüestió tècnica o associada amb l’ús d’E-Justícia, ja sabeu que podeu contactar amb la Biblioteca del Col·legi (937801377, horari 9-18 h dl a dj, 9-15 h els divendres), provarem d’ajudar-vos a resoldre-ho!