E-Justícia als jutjats socials de Barcelona: de moment, podeu presentar telemàticament els ESCRITS (les demandes encara no)

31/01/2018

 

Advocats laboralistes o que porteu assumptes que han de dirimir-se als Jutjats socials de Barcelona: recordeu que des de l’11 de desembre passat, ja podeu presentar (de forma voluntària, no obligatòria de moment) els ESCRITS de forma telemàtica (de moment les demandes NO).

Vegeu la nota del Departament del passat mes de desembre de 2017:

En el marc del compliment de la Llei 42/2015, que estableix l’obligatorietat de les comunicacions telemàtiques entre els col·lectius professionals i els òrgans de l’Administració de justícia, ens plau comunicar-vos que el proper 11 de desembre de 2017 ha estat programat l‘inici del desplegament de la presentació d’escrits totalment telemàtics, mòdul de registre d’escrits (RED) d’e-justícia.cat per als col·lectius de procuradors, advocats i graduats socials en el partit judicial de Barcelona i pels jutjats socials.

No s’iniciarà la presentació de demandes telemàtiques fins a nova data encara per determinar donat que no està preparada en estar-se treballant encara en la configuració de les noves classes de registre del CGPJ.
El desplegament es realitzarà en dues fases diferenciades: una primera de període voluntari i una segona de període obligatori. El període voluntari s’iniciarà el 11 de desembre. L’inici del període obligatori se us comunicarà posteriorment.

L’ús dels mòdul RED és molt senzill. Disposeu de la següent informació al web de l’Administració de justícia:

• Manuals, explicatius i requeriments sobre l’ús de l’eina:

https://administraciojusticia.gencat.cat/ca/serveis_als_professionals/extranet/informacio_general/

• Preguntes Més Freqüents (FAQs) sobre l’ús de l’eina, que donen resposta als principals dubtes que es poden suscitar en la presentació d’una demanda o escrit telemàtic:

https://administraciojusticia.gencat.cat/ca/serveis_als_professionals/extranet/informacio_general/suport_consultes_i_incidencies/