E-Justícia: alguna vegada t’has trobat que no et deixa entrar, encara que et sembli tot OK? Podries haver de ‘netejar’ el navegador!

19/02/2021

 

Posem-nos en situació: intentes entrar -com cada dia, com el dia d’abans o com fa una estona- al portal E-Justícia.cat per entrar-hi una demanda, un escrit, per consultar una notificació de la qual t’ha arribat avís al mail.

 

Tens el teu carnet ACA posat al lector i saps que no està caducat, que tot és correcte, que recordes el pin i no l’has bloquejat (si et passa això, truca’ns a la BiblioICATER i et donem un cop de ma ;)… però quan intentes accedir a E-Justícia des de l’opció ACCEDIR AMB CERTIFICAT et diu…

 

Autenticació fallida. Certificat no vàlid

 

Uish. Se t’encenen les alarmes. Penses que el portal falla, que el teu certificat ha sofert algun dany informàtic que no saps i no domines… (i potser també se t’acut que et passaran els terminis, que no arribaràs…)

 

Stop. Tranquil·la/tranquil. Pot ser que ho solucionis en un momentet.

 

Pot ser que el ‘problema’ sigui ‘general’ del portal (de vegades l’aturen per fer actualitzacions o modificacions, però quasi sempre és en cap de setmana, i és una aturada supercurta i molt temporal, entre mitja hora i dues hores, i si no avisen amb temps i nosaltres us traslladem l’avís).

 

Però també pot ser només que se solucioni BUIDANT LA MEMÒRIA CACHÉ DEL NAVEGADOR. Sí. Així de senzill.

 

Com fer-ho? Podeu preguntar al vostre informàtic/a, o si ho preferiu, aquí us deixem un enllaç a un article que explica COM ESBORRAR LA MEMÒRIA CACHÉ DELS NAVEGADORS MÉS HABITUALS.

 

Esperem que aquesta informació us sigui útil!

 

Per dubtes jurídico-tecnològics, contacteu-nos a la #BiblioICATER! (937801377, dilluns-dijous 9 a 18 h, divendres de 9 a 15 h, mails: biblioteca@icater.org i documentacio@icater.org)