E-JUSTÍCIA: Activació de la presentació d’escrits telemàtics a l’àmbit PENAL: Rubí, a partir del 18 de juliol, i Terrassa, a partir del 3 d’octubre

06/06/2023

Des de la CRAJ del Consell de l’Advocacia Catalana, ens informen que el Departament de Justícia els ha traslladat que en breu s’activarà a E-Justícia la presentació d’escrits telemàtics de l’àmbit PENAL, que era la jurisdicció que mancava incorporar (ja es poden presentar, des de fa força temps, als àmbits CIVIL, SOCIAL i CONTENCIÓS-ADMINISTRATIU).

Pel que fa als nostres partits judicials, ens informen que a Rubí es podrien presentar escrits telemàtics a l’àmbit penal a partir del 18 de juliol i a Terrassa, a partir del 3 d’octubre.

En aquest enllaç trobareu el llistat de les dates previstes d’inici de presentacions telemàtiques a l’àmbit penal als diferents jutjats d’arreu de Catalunya.  

ATENCIÓ: És important tenir en compte que en els partits judicials  on s’ha activat aquesta presentació no s’ha activat el Jutjat de Primera Instancia i Instrucció amb funcions VIDO, però es farà efectiu en les properes setmanes.