Disponible el certificat d’incidències tècniques a E-Justícia.cat entre els dies 11 i 17 de març

27/03/2017

 

Si durant els dies 11 i 17 de març us vàreu trobar amb alguna incidència en el moment de presentar demandes o escrits per E-Justícia.cat podria ser que haguessiu coincidint amb moments d’indisponibilitat tècnica com indiquen des del Departament de Justícia en aquest certificat que posen a disposició de tots els professionals que ho hagueu de justificar documentalment.

 

Aprofitem per recordar-vos que a la web de l’Administració de Justícia, a l’apartat EXTRANET DEL PROFESSIONAL trobareu sempre disponibles aquests certificats (quan n’hi hagi) i també us recomanem que visiteu l’apartat Informació General/Requeriments tècnics, molt útil quan voleu configurar dispositius, ordinadors, signatures digitals etc per poder funcionar correctament amb E-Justícia.

 

Sabem que no és un camí de roses però cal fer-lo (…i és de Justícia 😉 i millor si seguiu instruccions tècniques precises com les que ens ofereix la pròpia Extranet del Professional.

També, com sabeu, podeu comptar amb el Punt d’Atenció al Col·legiat per E-Justícia i Lexnet, som aquí per acompanyar-vos i per ajudar-vos.