Dimecres 12 de juliol commemorem un any més el DIA DE LA JUSTÍCIA GRATUÏTA I DEL TORN D’OFICI

07/07/2023

Un any més, el nostre Col·legi s’afegeix a aquesta celebració, perquè és l’ocasió perfecta per agrair la gran tasca que fan els nostres 268 advocats i advocades del Col·legi inscrits/es al Torn d’Ofici de l’ICATER.

És per això que cada any (des de fa 13 anys) escollim un/a representant dels companys/es del Torn per premiar l’excel·lent labor de tots/es, i aquest 2023 s’ha proposat la companya Trinidad Amela Guillamón per rebre el diploma commemoratiu d’aquesta diada. L’enhorabona i gràcies per tots aquests anys de dedicació al Torn d’Ofici!

El Diploma acreditatiu d’aquest reconeixement se li entregarà, com ja és tradició, a la cerimònia dels Premis DDHH ICATER, que es celebrarà el proper 15 de desembre.

Des de l’advocacia institucional i amb la intenció que tota la societat conegui la tasca constant i incansable dels advocats i les advocades d’ofici, aprofitem aquesta diada del #12J per destacar la importància dels qui, cada dia, fan que sigui possible posar en pràctica un dret tan fonamental com és l’accés a la Justícia i al dret de defensa per a tothom, amb independència dels seus recursos econòmics.

Aquí podeu veure la  campanya de divulgació sobre el Dia de la Justícia Gratuïta 2023 que s’endegà ja fa uns anys per part del Consejo de la Abogacía Española  també vol donar a conèixer i fer visible a tota la ciutadania que un dret que considerem tan bàsic com el benefici de justícia gratuïta no seria possible de cap manera sense la dedicació, cada dia, 24h/365 dies l’any.